Sinful.dk

http://www.sinful.dk/

Vi synes Pride er en vigtig begivenhed og ligger rigtig godt i tråd med Sinfuls why. Pride handler om at fejre frisind, mangfoldighed og sexuelle minoriteter. Sinful vil gerne være med til at nedbryde de tabuer der måtte være omkring sexualitet og Sinfuls why handler om at vi gerne vil hjælpe alle til at få et godt sexliv – det gælder selvfølgelig både hetero- og homosexuelle, men naturligvis også mennesker som lider af forskellige former for handicap.

Vi støtter Aarhus Pride da vi er en Aarhus-virksomhed og gerne vil hjælpe lokalt.

Vi har ved Sinful ikke nogle nedfældede regler for at fremme mangfoldigheden – men vi hilser alle velkommen 🙂

Om sinful.dk:

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed med sexlegetøj. Vi har inspireret Norden til et bedre og mere legende sexliv siden 2008. Vores team består af over 80 medarbejdere, der er samlet på vores hovedkontor og lager i Aarhus.

Sinful er stolte modtagere af Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017 og 2018 samt E-handelspriserne “Årets E-ner” i  2017 og“Bedste eksportcase” i 2018.

Mission:

Vores mission er at inspirere til et bedre sexliv. Vi ønsker at bringe mere kærlighed, nærvær og intimitet ind i hverdagen. Vi har en stor passion for den leg, som sexlegetøj og erotiske produkter kan være med til at skabe, og vi arbejder dagligt for at inspirere til at lege mere.

Vi ønsker at hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv. Vi vil give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Vi ved en masse om sexlegetøj, og den viden vil vi gerne videregive til dig, når du skal berige dit kærligheds- og sexliv.