H2O

https://h2o-sportswear.dk – T-shirts til Aarhus Pride frivillige 2019

Pressemeddelelse: Aarhus Pride indgår aftale med H2O

H2O leverer t-shirts til alle de frivillige til Aarhus Pride 2019
Når de mange frivillige skal repræsentere Aarhus Pride 2019, kommer det til at foregå i specialdesignede T-shirts fra det danske mærke H2O sportswear.
“Vi vil gerne støtte et godt og anerkendelsesværdigt initiativ, og Priden har et helt konkret behov, som det er meget enkelt og oplagt for os at hjælpe med. Mangfoldighed er en af vores bærende værdier, så det falder ganske naturligt, at vi hjælper Aarhus Pride med T-shirts til de frivillige,” siger Christian Trads, der er direktør for H2O sportswear.

De frivillige skal have kvalitet
Aarhus Pride har meget frie hænder i designet af T-shirten og kan trække på H2O’s kompetencer i processen.

“T-shirten er en håndgribelig gestus og en konkret anerkendelse af de frivilliges indsats ved Aarhus Pride. Derfor vil vi gerne give de frivillige kvalitet, og så er T-shirts en ganske betydelig økonomisk post for os. Derfor er vi glade og stolte over aftalen med H2O. Det er et af tidens mest ikoniske og fremadstormende brands med en stærk forankring i Danmark. Uden byen er vi intet, og lokal opbakning er alfa og omega for en god Pride,” fortæller Michael Kristensen, der er sponsoransvarlig for Aarhus Pride.

Flerårigt samarbejde
Både Aarhus Pride og H2O ser frem til et flerårigt samarbejde, der giver mulighed for at udvikle og justere over en længere periode til gavn for begge parter.

Pride er en festdag med hygge, kulørt stemning, fællesskab og masser af glade smil. Men Aarhus Pride er også en kampdag, hvor vi giver plads til de foreninger og organisationer, der til dagligt viser vejen.
Foreningerne støtter den unge, der skal springe ud, arbejder for bedre behandling af transpersoner i sundhedssystemet og synliggør den generelle debat på LGBT+ området. På Pridedagen har foreningerne mulighed for at informere om deres indsatser og styrke netværket og fællesskabet i kampen for personlig frihed.