Identitetsballade Identitetsballade

Udstillingen “Identitetsballade” finder sted den 29. Maj i A HUSET hos Institut for (X) på adressen Skovgaardsgade 5c, 8000 Aarhus i tidsrummet 14.00-22.00. Det er selvfølgelig et gratis arrangement.

“Vi har alle en identitet, eller en følelse af at have en identitet. Vores identitet hænger sammen med alle dele af vores væsen; vores handlinger, vores tanker, vores venner og familie, vores væremåde og vores modevalg. Identitet er en uløselig del af det at være et menneske. Uden identitet, hvad så? Uden en følelse af at være noget, hvad så? At synes noget, at gøre noget, at tænke noget – hvad er der uden det?
Vores identitet kan skabe ringe i vandet, den kan skabe ballade og den kan agere som aktivist på vores vegne. Identitetsballade er når vi vælger at leve et liv, som andre kan misbillige, et liv som andre ser ned på, et liv som andre ikke ville ønske for dem selv af uvisse årsager. Identitetsballade er at leve autentisk. Identitetsballade er morgengry og nye tider. Identitetsballade er skridtet mod en ny og bedre verden. Identitetsballade er det der sker, når vi vælger at holde hovedet højt og fejre os selv, på trods af hvad verden endnu kunne holde imod os. Identitetsballade er en udstilling, hvor du og jeg kan samles om kunsten og alt det den kan – at repræsentere, undersøge og fejre alt det med identiteten.”

FB Event // Projekt224