SHOWGIRL of The Year

showgirl

Lørdag den 25. maj 2019 kl. 19.00-23.59

Et brag af et show! Sæt kryds i kalenderen!

Køb billet her: https://bit.ly/2EwQjTX

Der er et begrænset antal billetter.
En del af Aarhus Pride Warm Up.

SHOWGIRL of The Year – Mangfoldighedsshow samt DRAGQUEEN konkurrence. Et nyt farverigt og festligt show i Aarhus.
Stay tuned, det bliver vildt.

Hvem vinder titlen som SHOWGIRL of The Year 2019?
5 drags kæmper om titlen med intense, forførende og særdeles underholdende performances. Ind i mellem deltagernes optræden, vil der være lækkerier med sang, dans og underholdning.

Glæd dig til glitter, glimmer og høje hæle, Det bliver svedig, pirrende og fuld forførelse. Kort sagt, et show du ikke vil gå glip af.

Showet afholdes på Godsbanen, i Den Rå Hal, i Aarhus d. 25/5-2019 fra kl 20.00-00.00. Showet vil komme til at indeholde 2 værtinder, 6 nationale dragqueens, et dommerpanel bestående af 4 dommere, forskellige gæste performere fra Aarhus samt 30 dansere og performere, alle fra lokalsamfundet.

Om Pride Warm up:

Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.

I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en måneds lang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses til Aarhus Pride d. 1. juni 2019.

Sted: Godsbanen Dato: 25. maj, 2019 Tid: 19:00 - 23:59