R.NOOR kigger forbi Sappho

Lørdag den 4. maj 2019 kl. 19.00-23.00

“Allerede når fingrene rører strengene bliver man ramt. Hendes guitarlyd må være indstillet på “hjertefrekvens”, for den går i hvert fald lige i kulen.” – GAFFA ?????

Bag synonymet R.NOOR finder man Rikke Mølbæk, og i anledning af Aarhus Pride 2019 kommer hun forbi Sappho ♥

Hun er historien om en rodløs sangskriver, sanger og guitarist født i Ilulissat (Grønland), opvokset i det dansk/tyske grænseland og nu med afsæt i det nordjyske, spået som et af Danmarks mest lovende upcoming artister.

Musikken er skrevet ud fra følelserne om ikke at høre hjemme i hverken by eller kærlighed. Sangskrivningen er ærlig og dybtfølt med et tydeligt afsæt i det særdeles veludførte guitarspil.

Vi glæder os til at se alle medlemmer til et brag af en aften, hvor vi i hvert fald skal grine – og måske også græde lidt – og ikke mindst lytte til Rikkes dejlige guitarspil og tekster, der rammer helt ind i hjertet.

Begivenheden er arrangeret i samarbejde med Aarhus Pride og ALLE LGBTQ+’ere er velkomne ??????

❗❗❗ OBS ❗❗❗
Det er gratis at deltage, men da Kvindeinformationscafeen Sappho drives af en forening er medlemskort af foreningen derfor påkrævet, hvis du vil være med. Medlemskort til hele år 2019 kan bestilles ved at skrive os en mail på cafesappho@gmail.com. Medlemskort til første halvår af 2019 kan købes via vores hjemmeside www.sapphoaarhus.dk/medlemskort

____________________________________________
??????
Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.
I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en månedslang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses d. 1. juni 2019.
??????

Sted: Sappho Aarhus Dato: 4. maj, 2019 Tid: 19:00 - 23:00