Opgør med skam

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 17.00-19.00

PROUD! Filmfestival er en filmfestival i Aarhus dedikeret til LGBT-film. Den afholdes hvert år i uge 40 og 41 i Øst for Paradis. I løbet af året afholder vi filmvisninger, forpremierer, foredrag og debatarrangementer med relevans for alle interesserede.

Skam florerer i alle aspekter af samfundet. Til dette event sætter vi fokus på skammens væsen og dets mange ansigter.

Kom og se tre LGBTQ-kortfilm, der på forskellige måder portrætterer skam og opgøret med samme. Efter de tre film vil lektor fra Aarhus Universitet, Carsten Stage, fortælle om skam med udgangspunkt i kortfilmene samt sin egen forskning i emnet.

I samarbejde med Aarhus Pride.

Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.
I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en måneds lang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses d. 1. juni 2019.

Se arrangementet på Dokk1.dk: https://dokk1.dk/det-sker/arrangementer/38903?occurrence_id=5982697

Sted: Dokk1 Dato: 16. maj, 2019 Tid: 17:00 - 19:00