Mads Ananda Lodahl – Upassende opførsel

Aarhus Pride Warm Up

Torsdag den 23. maj 2019 kl. 17.00-19.00

Mads Ananda Lodahl udgav sidste år essaysamlingen “Upassende Opførsel – 100.000 ord imod Den Heteroseksuelle Verdensorden”.

I anledning af Aarhus Pride 2019 kommer han forbi Dokk1 og åbner op for nye og normkritiske måder at se på køn og seksualitet. Mads har arbejdet med emnet i 15 år og har et nysgerrigt, jordnært og revolutionært blik på LGBT, ligestilling, mænd og kvinder.

Mads Ananda Lodahl er en eftertragtet oplægsholder, når det handler om mangfoldighed, normalitet og inklusion. Han involverer publikum og sætter gang i en debat, der varer ved længe efter, arrangementet er slut.
Han er ikke bange for at bringe både sig selv og deltagerne i spil i en ærlig dialog om, hvordan vi kan få alle ind i varmen, så de kan udfylde deres fulde potentiale, og han når ind under huden med sit personlige engagement og sin praktiske tilgang.

I en TEDtalk erklærede han krig mod Den Heteroseksuelle Verdensorden. Det blev ret så populært og skabte en del debat.

Pris 50 kr. og for studerende 30 kr.

I samarbejde med Aarhus Pride.

Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.
I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en måneds lang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses d. 1. juni 2019.

Læs mere om arrangementet på Dokk1.dk: https://dokk1.dk/det-sker/arrangementer/36316?occurrence_id=5865287

Sted: Dokk1 Dato: 23. maj, 2019 Tid: 17:00 - 19:00