Fra ung til gammel: LGBTQ’ere igennem hele livet

Aarhus Pride Warm Up

Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 17.00-19.00

PROUD! Filmfestival er en filmfestival i Aarhus dedikeret til LGBTQ-film. Den afholdes hvert år i uge 40 og 41 i Øst for Paradis. I løbet af året afholder vi filmvisninger, forpremierer, foredrag og debatarrangementer med relevans for alle interesserede.

Som en opvarmning til Aarhus Pride viser vi denne aften tre kortfilm, der hver især tager udgangspunkt i forskellige stadier i livet set igennem øjnene på forskellige LGBTQ-personer: De står hver sit sted i livet med vidt forskellige erfaringer og syn på tilværelsen.

Efter filmene vil der være en samtale med forskellige medlemmer fra LGBTQ-miljøet alle i forskellige aldre. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål til dem.

I samarbejde med Aarhus Pride.

Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.
I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en måneds lang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses d. 1. juni 2019.

Se arrangementet på Dokk1.dk: https://dokk1.dk/det-sker/arrangementer/38902?occurrence_id=5982530

Sted: Dokk1 Dato: 14. maj, 2019 Tid: 17:00 - 19:00