European Song Contest på SLM – Åbent hus!

Aarhus Pride Warm Up

Tid: Lørdag den 18.maj kl.20.00 – 04.00

Melodi Grandprix med et tvist af fetish.

Hold festen på SLM eller tag efterfesten med. Vi live-streamer showet og holder en lokal afstemning i huset. Hvilket nummer bliver gæsternes favorit? Vi er klar til at give den masser af gas med lækker musik og masser af gode drinks.

Og når det nu er dagen, hvor der er Eurovision finale skal det da fejres med åbent hus og en masse Melodi Grand Prix musik, nyt som gammelt

Denne aften er for mange en af de vigtigste begivenheder i året, vi åbner naturligvis op og er med på legen og skråler: Good Evening Europe.

SLM Aarhus er Jyllands eneste klub for mænd der er til mænd – med fokus på det maskuline udtryk. Denne aften er der åbent hus – og adgang for både fyre og piger mv.

Døren er åben kl 20-03.00
Klubben lukker kl 04.00

Så kom og fest med os andre, still din nysgerrighed og hav en dejlig aften. (Playroom er dog forbeholdt fyrene.)

SLM Aarhus er en forening der daterer sig tilbage til 1978 og består i dag af cirka 600 aktive medlemmer. Foreningens ansigt udadtil er lokalet på Østbanetorvet hvor bar og playroom ligger i to plan.

I baren fokuseres på den gode stemning med rimelige priser på både øl og drinks. Der lægges vægt på hygge, fest og muligheden for at snakke med vennerne enten i selve baren eller i loungeområdet.

I foreningens playroom er der fokus på den frække oplevelse – og fantasierne kan få frit løb.
SLM Aarhus er ikke kun en sex-klub, men i høj grad også et sted hvor kammeratskab dyrkes, blandt andet med fællesspisning, ture og fester.

Baren er åben alle weekender, men enkelte af foreningens arrangementer er lukkede med tema og dresscode.

Denne aften er der åbent for alle køn og man behøver ikke være medlem.

Tjek hjemmesiden for detaljer.

Scandinavian Leather Men (SLM)
Østbanetorvet 8
8000 Aarhus
Teléfono: +45 86 19 10 89
slm-aarhus.dk

Sted: SLM Aarhus Dato: 18. maj, 2019 Tid: 20:00 - 4:00