At springe ud og være i skabet

Aarhus Pride Warm Up

Tirsdag den 21. maj 2019 kl. 17.00-19.00

AT SPRINGE UD OG VÆRE I SKABET – I PRAKSIS: Tag med på en tour de force ud af skabet (og tilbage igen), når lingvist Steffen Madsen præsenterer sit speciale ”At springe ud af skabet – en lingvistisk-etnografisk, queerteoretisk undersøgelse af homo- og heteroseksuelt identitetsarbejde”.

Specialet bruger bl.a. interview med frivillige fra LGBT-institutioner, Steffens egne oplevelser som homoseksuel og DR-dokumentarer til at bygge et åbent ”katalog” over de forskellige sociale praksisser, som LGBT-personer gør livslang ”karriere” i.

Arrangementet er gratis, men kræver billet.

I samarbejde med Aarhus Pride.

Aarhus Pride giver dig nu mulighed for den helt rigtige optakt til deres årlige event.
I løbet af maj vil der blive budt på forskellige arrangementer, der i fællesskab varmer op til til den helt store Pride dag d. 1. juni. På lokationer rundt om i byen vil Aarhus Pride i samarbejde med institutioner og gode partnere byde på fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere og får dig helt op i gear til Aarhus Pride 2019.

Regnbueflaget vil flagre, når vi gør klar til en måneds lang fejring af kærlighed, mangfoldighed, accept og nysgerrighed på ny viden.

Arrangementerne er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQ+-miljøet for den enkelte deltager.

Så sæt stikket i og lad op, så du er fyldt med energi til den store parade, fest og kampdag. Vi ses i maj og vi ses d. 1. juni 2019.

Læs mere om arrangementet på Dokk1.dk: https://dokk1.dk/det-sker/arrangementer/36315?occurrence_id=5865286

Sted: Dokk1 Dato: 21. maj, 2019 Tid: 17:00 - 19:00