Om Aarhus Pride

Det er målet og formålet med Aarhus Pride at det skal være en festdag og kampdag for alle, der kan støtte op om et mangfoldigt Aarhus og en mangfoldig verden, sætte kærligheden mellem mennesker i fokus og ser en fremtid, hvor alle er ligeværdige.

Det vi fester for, er de fremskridt, der heldigvis er sket i Danmark og vores del af verden. Vi fester for menneskets forskellighed og sammenholdet blandt LGBTQIA+ og alle vores støtter.

Vi kæmper for lighed for alle, både herhjemme og i ude verden, hvor virkeligheden for de mennesker, der falder uden for, hvad der anses for det rigtige, er markant anderledes end i smørhullet Aarhus.

Aarhus Pride sætter fokus på det nære, på familien og på mennesket – og du er velkommen uanset hvordan din familie eller du selv er formet.

Til AarhusPride og til alle vores arrangementer, inkl. arrangementer lavet i samarbejde med andre, skal alle kunne have mod til at stille op og tale for sig selv. Vi tror på en sund debat, hvor holdninger kan være modsatte, og modsatte holdninger er velkomne,  lyttes til og respekteres. Derfor tolereres ikke transfobi, homofobi, bifobi eller andre former for fobier mod LGBTQIA+.

Opfordring, anstød til eller praksis af enhver form for angreb, verbalt, psykisk eller fysisk til nævnte arrangementer, vil medføre bortvisning og evt. politianmeldelse.

Læs mere om, hvem der står bag Aarhus Pride her.

Følg med!

privatlivspolitik