Bliv Frivillig

Kom og vær med!

Site in English

NU må vi lave Aarhus Pride igen – og det glæder vi os til som  små børn til juleaften! Vi vil så gerne fejre alle dem, der arbejder dagligt for LGBTQIA+ miljøet i Aarhus, Danmark og verden. Og du skal også være med!

Det fede ved at være frivillig til Aarhus Pride er hyggen, chancen for at møde nye mennesker, stemningen, glæden, at fejre andre – og sig selv, være en del af noget, festen – og alle de glade gæster. Alle kan være frivillige – også selv om du ikke identificerer dig som en del af LGBTQIA+ miljøet. Enhver allieret er velkommen – både som frivillig og til Aarhus Pride.

Arbejdstiden er arbejdsglæden værd; der står vejledende tider i opgavebeskrivelserne længere nede; man kan melde sig til én opgave, to opgaver, tre, opgaver … ti opgaver. Vi har brug for AL den hjælp, vi kan få!
Vi gør, hvad vi kan for, at du kan have indflydelse på, hvilke opgaver du har på dagen.

I løbet af dagen sørger vi for et måltid og lidt snacks i FrivilligLounge, hvor du kan hænge ud og møde de andre frivillige i pauserne.

Vil du være med? Så tilmeld dig her

Læs herunder, hvilke opgaver, der skal udføres i løbet af dagen til Aarhus Pride

Fotografer og sociale medier:
Er du fotograf (prof eller amatør) eller er du en haj på de sociale medier – og har lidt styr på GDPR-lovgivningen, så skriv direkte til vores SoMe-ansvarlige: emilie@aarhuspride.dk
Alle andre kan selvfølgelig altid slå op med #aarhuspride

Lagerhold fredag morgen + lørdag aften:
Der er brug for 4-6 styks, der kan løfte tunge ting fra lageret, ud i bilen, ud på pladsen og tilbage igen efter PrideLounge lukker De to Lagerhold behøver ikke være de samme.

 Vi har brug for folk
– fredag morgen kl 9:00 (dagen før Pride!) at læsse bilen lageret i en bil
– lørdag aften kl. 19.00, til at læsser bilen på Pride Longe og hjælper med at sætte ind på lageret.
Det tager også gerne et par timer begge dage.

Produktion: Opsætning/Nedtagning på PrideLounge morgen + aften:
Her er opgaver for de praktisk anlagte! Opsætning af telte, borde, stole og bænke, hegn, pyntning af pladsen, hejsning af flag, ballonoppustning osv osv.
Opsætning foregår på pladsen (Pier 3, Aarhus Havn) kl. 09.00– 12.30 og nedtagning samme sted fra kl.17.30 – 20.00. Produktionshold morgen og aften behøver ikke være de samme.

Scene:
Vi skal bruge nogle stykker, der kan lide fysisk arbejde og ikke er bange for at komme lidt i højden til opsætning af scene kl.08.00 og to til nedtagning samme sted kl.18.00.

Meld dig til Produktion (se ovenfor) og skriv i kommentarfeltet, hvis du gerne vil hjælpe her og evt. har erfaring med scenearbejde fra tidligere.

Paradevagt:

Der er brug for MANGE paradevagter. Som paradevagt er det din opgave at gå foran, langs med og bagved paraden og sørge for at alle når sikkert rundt og at Paraden ikke ‘knækker’ undervejs.
Paradevagter møder ind på Bispetorv kl. 10.00 og vagten varer normal 3-4 timer.
I år, pga den nye PrideLounge placering, skal Paradevagterne muligvis også hjælpe med at guide gæster fra Bispetorv til Pier 3.

(Politi og samaritter følger også paraden.)

Runners / Sweepers:
Runners er forbindelsesled mellem PrideLounge og Paraden. Det er godt at have en cykel til formålet eller kunne løbe stærkt! Måske er det mange gange, måske er det én gang.
Sweepers sørger for, at Bispetorv er pæn og nydelig når Paraden har forladt stedet.

Prideshop
På PrideLounge har vi en lille shop som skal bemandes med hjælpsomme og salgsmindede mennesker. Shoppen skal bemandes fra kl. 11:00 – 19:00 – inkl. opsætning og nedtagning.
Det vil være virkelig fedt, hvis du kan være med hele dagen – selvfølgelig med pauser! – men hvis du gerne vil være med et par timer eller tre, giver du bare besked i spørgeskemaet.

BørneHjørnet
I børnehjørnet skal vi bruge kreative sjæle, der kan lave noget ansigtsmaling, tegne en tegning med børnene og hvad I ellers kan byde ind med.
Rigtig hyggeligt hjørne af PrideLounge med glade unger.
Børnehjørnets folk er i gang fra 11.00 – 19:00, inkl. klargøring og oprydning.
Det vil være virkelig fedt, hvis du kan være med hele dagen – selvfølgelig med pauser! – men hvis du gerne vil være med et par timer eller tre, giver du bare besked i spørgeskemaet.

Børnehjørnet er ikke en pasningsordning, men et tilbud til børnefamilierne. I har altså ikke ansvaret for børnene.

LoungeService
LoungeService holder PrideLounge ren og pæn i løbet af dagen, sørger for toiletterne er ok, osv.
Det er opgaven, hvor I går rundt på hele pladsen og ser alt og kan snakke med gæsterne, så I er samtidig Aarhus Prides øjne og ører på PrideLounge, og hjælper til at folk har det godt.
LoungeService er i gang fra kl. 11:00 – 19:00.
Det vil være virkelig fedt, hvis du kan være med hele dagen – selvfølgelig med pauser! – men hvis du gerne vil være med et par timer eller tre, så skriv i kommentarfeltet til sidst.

Hvis dig og dine venner gerne vil gå sammen, så skriv det også i kommentarfeltet.

Bartendere: Gbar’s LoungeBar. (Begrænset antal pladser.)
Baren er den lange, hårde, men sjovetjans. Det er ikke nødvendigt at have erfaring fra tidligere, men der skal tages fra! Du skal kunne bære en fuld ølkasse – mere end én gang.
Er du under 18, kan vi ikke tilbyde dig en vagt i baren.

Mødetid kl. 10:00-19:00, inkl. opsætning og nedtagning – Selvfølgelig med pauser!

Der er normalt mest at lave mellem 13 og 16, så der er masser af tid til pauser og at nyde Aarhus Pride også.

Hvis du har lyst til at give en hånd med så tilmeld dig her.

Når du har meldt dig, så kom også ind i Aarhus PrideStars’ facebookgruppe og få det sidste nye først. : https://www.facebook.com/groups/AarhusPrideStars