Bliv Frivillig

Giv en hånd til kærligheden

Site in Englis

Uden de frivillige, ingen Aarhus Pride! Vi har derfor brug for DIN hjælp på dagen til at gøre priden endnu bedre!

Vi har brug for alle de hænder, der kan være med. Der er mange opgaver, som skal løses. Vi gør, hvad vi kan for, at du kan have indflydelse på, hvilke opgaver du får på dagen. Som frivillig får du en T-shirt på dagen og forplejning. Dertil er der selvfølgelig gratis adgang til AfterParty! Er du under 18, kan vi desværre ikke give adgang til festen, men vi forsøger at finde noget tilsvarende til jer?

Hvis du har lyst til at give en hånd med så tilmeld dig her

Læs herunder, hvilke opgaver, der skal udføres. 

Fotografer og sociale medier:
Er du fotograf (prof eller amatør) eller er du en haj på de sociale medier – og har lidt styr på GDPR-lovgivningen, så skriv direkte til vores SoMe-ansvarlige: emilie@aarhuspride.dk
Alle andre kan selvfølgelig altid slå op med #aarhuspride

Vi har følgende arbejdsopgaver 

Lagerhold morgen + aften:
Der er brug for 4-6 styks, der kan løfte tunge ting fra lageret, ud i bilen, ud på pladsen og tilbage igen efter PrideLounge lukker.

Lagerhold morgen og aften behøver ikke være de samme. Morgenholdet møder tidligt lørdag morgen og arbejder 3-4 timer med at læsse bilen og tage ud igen, aftenholdet møder kl. 18:00 og læsser bilen og hjælper med at sætte ind på lageret. Det tager også gerne 3-4 timer.

Produktion: Opsætning/Nedtagning på PrideLounge morgen + aften:
Her er opgaver for de praktisk anlagte! Opsætning af telte, borde, stole og bænke. Pyntning af pladsen. Hejsning af flag. Ballonoppustning mv. Opsætning foregår på Officerspladsen kl. 09.00– 12.30 og nedtagning samme sted fra kl.17.30 – 20.00. Produktionshold morgen og aften behøver ikke være de samme.

Scene:
Scenen er en del af pladsen, men vi skal bruge to styk, der kan lide fysisk arbejde og ikke er bange for at komme lidt i højden til opsætning af scene kl.08.00 og to til nedtagning samme sted kl.18.00. Meld dig til produktion (se ovenfor) og skriv i kommentarfeltet, hvis du gerne vil hjælpe her og evt. har erfaring med scenearbejde fra tidligere.

Paradevagt:
Som paradevagt er det din opgave at gå foran, langs med og bagved paraden og sørge for at alle når sikkert frem til Officerspladsen og at Paraden ikke ‘knækker’ undervejs. Paradevagter møder ind på Bispetorv og vagten slutter ved ankomsten til Officerspladsen. Der er brug for MANGE! 

Runners / Sweepers:
Vores runners er forbindelsesled mellem PrideLounge og Paraden. Det er godt at have en cykel til formålet eller kunne løbe stærkt! Sweepers sørger for, at Bispetorv er pæn og nydelig når Paraden har forladt stedet.

Prideshop
På pladsen har vi en lille shop som skal bemandes hele dagen fra kl.11 med hjælpsomme og salgskyndige. Normalt deler vi i to hold fra kl. 11:00 – 15:00 og fra 14:30 – 18:30. Det vil dog være virkelig fedt, hvis du kan være med hele dagen – selvfølgelig med pauser.

Børnehjørne
I børnehjørnet skal vi bruge kreative sjæle, der kan lave noget ansigtsmaling, tegne en tegning med børnene og hvad I ellers kan byde ind med.
Rigtig hyggeligt hjørne af PrideLounge med glade unger.
Børnehjørnet er ikke en pasningsordning, men et tilbud til børnefamilierne. I har altså ikke ansvaret for børnene.
Børnehjørnet er et heldagsjob, selvfølgelig med pauser og tid til at du også kan nyde Aarhus Pride selv.

LoungeService:
Til Paraden og på Pladsen er der hele dagen brug for frivillige til at holde pænt og rent, sørge for at toiletterne ser pæne ud og at folk har det godt. Samtidig er I er Aarhus Prides øjne og ører på pladsen.
Normalt deler vi i to hold fra kl. 11:00 – 15:00 og fra 14:30 – 18:30. Det vil dog være virkelig fedt, hvis du kan være med hele dagen – selvfølgelig med pauser.
I tilmeldingsskemaet er der ikke mulighed for at vælge tider. Skriv i kommentarfeltet, hvis I gerne vil gå sammen, så forsøger vi at fordele nogenlunde ligeligt.

Bartendere: Gbars LoungeBarer. (Begrænset antal pladser.)
Baren er den lange, hårde, men sjovetjans. Det er ikke nødvendigt at have erfaring fra tidligere, men der skal tages fra! Er du under 18, kan vi ikke tilbyde dig en vagt i baren.
Mødetid kl. 10:00-19:00 – Selvfølgelig med pauser.
Der er mest at lave mellem 13 og 16.
Opstilling og nedpakning af barerne på Lounge.
Du skal kunne bære en fuld ølkasse – mere end én gang.
Det er travlt, men sjovt arbejde.

Hvis du har lyst til at give en hånd med så tilmeld dig her.

Når du har meldt dig, så kom også ind i Aarhus PrideStars’ facebookgruppe og få det sidste nye først. : https://www.facebook.com/groups/AarhusPrideStars