Overnatning

Få mest muligt ud af Aarhus og Aarhus Pride og bestil en overnatning på Comwell Hotel Aarhus. Hotellet ligger tæt på Bispetorv hvor paraden starter, Pridelounge og ikke mindst i kort gåafstand fra Centralværkstedet, hvor der afholdes afterparty, så du kan roligt slå dig løs og nyde den festlige og farverige dag.

Book dit ophold her

comwell

Velkommen til Aarhus’ første designhotel.

Comwell Hotel Aarhus er officielt Aarhus Pride hotel 2019, og Comwell er stolt Aarhus Pride 2019 – sponsor og samarbejdspartner.

Comwell Hotel Aarhus byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Hotellet er indrettet fra kælder til kvist med lækre designløsninger fra HAY – alt fra gulvtæpper til loungemøbler og tapeter er design fra det succesfulde designhus. De smukke, velkendte HAY-møbler skaber en unik og fuldendt indretning, der giver dig følelsen af ægte æstetisk velvære.

Aarhus Rutebilstation ligger lige rundt om hjørnet, og Aarhus Hovedbanegård ligger kun få minutters gang fra hotellet.

Morgenbuffet serveres alle dage fra kl. 06.30-10.00.

Værelserne er udstyret med klimaanlæg, gratis wifi og alle moderne bekvemmeligheder.

I den hyggelige GinBar med over 50 forskellige gins, er der også rig mulighed for at gå på opdagelse i det brede udvalg af lokale øl.

Herunder kan du se, hvor hotellet ligger

(vis stort kort)
Værkmestergade 2,
8000 Aarhus,
Danmark

Facebook