To super-frivillige søges


Aarhus Pride søger følgende to super-frivillige:

1. Børneevent-koordinator
2. Butiksbestyrer

Børneevent-koordinator
Du har lyst til og mod på at koordinere Aarhus Prides tilbud til børn og regnbuefamilier. Aarhus Pride har altid et godt tilbud til børn og regnbuefamilier, og i 2017 mangler vi en koordinator, der sammen med en række frivillige kan skabe en fantastisk dag for de mindste og deres regnbueforældre.

Du skal være parat til at arbejde den 2. og 3. juni og nogle timer hver uge frem mod disse datoer. Arbejdet består i at organisere lege, events, hoppepude, spil osv. for børn, samt sikre bemanding med frivillige. Aarhus Prides bestyrelse har afsat et mindre budget til børneaktiviteter, og der er ligeledes beregnet et par frivillige til opgaven. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til regnbuefamilie-miljøet i Aarhus, men det er ikke en betingelse.

Som koordinator bliver du en del af teamet bag Aarhus Pride, og du får lige som bestyrelsen og de frivillige gratis forplejning og en billet til The WONN Official Aarhus Pride Afterparty. Endeligt får du en super erfaring at skrive på dit CV.

Butiksbestyrer
Aarhus Pride driver en lille butik med salg af Aarhus Pride-artikler og lotteri på Officerspladsen/Pride Square den 3. juni 12:00-18:00. Til butikken søger vi en god og stabil butiksbestyrer, der har lyst til og mod på at være med til at skabe Aarhus største og bedste mangfoldighedsfestival.

Sammen med teamet bag Aarhus Pride og et par frivillige er din opgave at drive Aarhus Prides butik, der tager imod kontanter og MobilePay. Du behøver ikke at være udlært købmand, men en sans for godt købmandskab og organisation er en fordel.

Du skal forvente at arbejde 2. og 3. juni og et par timer i ugerne frem til 3. juni.

Som butiksbestyrer bliver du en del af teamet bag Aarhus Pride, og du får lige som bestyrelsen og de frivillige gratis forplejning og en billet til The WONN Official Aarhus Pride Afterparty. Endeligt får du en super erfaring at skrive på dit CV.

Hvis du er interesseret i at blive at blive en af vores nye superfrivillige Pride eller har spørgsmål til opgaven, så kontakt Mads Hedelund mads@aarhuspride.dk eller 41886021