Bliv frivillig

Giv en hånd til Kærligheden

Uden de frivillige, ingen Aarhus Pride! Vi har derfor brug for DIN hjælp på dagen til at gøre priden endnu bedre!

Vi har brug for alle de hænder, der kan være med. Der er mange opgaver, som skal løses. Vi gør, hvad vi kan for, at du kan have indflydelse på, hvilken opgave du får på dagen. Vi sørger for, at der er mad og drikke til dig. Og derudover arbejder vi på at skabe nogle ekstra fordele. Mere om det, når vi er tættere på priden.

Hvis du har lyst til at give en hånd med så hent tilmeldingsskemaet her. I skemaet vil du også kunne finde uddybende information om, hvad vi har brug for din hjælp til.

Der er Infomøde for frivillige på Sappho i Mejlgade 71, onsdag den 09.maj kl.19.00, hvor du kan høre mere om Priden og mulighederne for at være frivillig – Vi giver et stykke pizza (et stort stykke :-)) og en lille forfriskning.

Vi har følgende arbejdsopgaver

Paradevagt: Som paradevagt er det din opgave at gå foran, langs med og bagved paraden og sørge for at alle når sikkert frem til Officerspladsen og at Paraden ikke ‘knækker’ undervejs. Paradevagter møder ind på Bispetorv og vagten slutter ved ankomsten til Officerspladsen.

Runner: Alt Pride Gear skal køres til og fra Pladsen på dagen. Vi skal bruge to ædruelige hjælpere kl. 08.00 og igen kl. 18.00

Opsætning/nedtagning på Pladsen: Her er opgaver for de praktisk anlagte! Opsætning af telte, borde, stole og bænke. Pyntning af pladsen. Hejsning af flag. Ballonoppustning mv. Opsætning foregår på Officerspladsen kl. 09.00– 12.30 og nedtagning samme sted fra kl.17.30 – 20.00

Prideshop: For de udadvendte og servicemindede På pladsen har vi en informationsbod som skal bemandes hele dagen fra kl.12 med hjælpsomme og salgskyndige.  Til paraden og på pladsen har vi brug for folk til at gå ud med indsamlingsbøsser mv.

Servicefunktioner: Til Paraden og på Pladsen er der hele dagen brug for frivillige til at holde pænt og rent, sørge for at toiletterne ser pæne ud og at dåse- og flaskepant bliver afleveret i informationsteltet.

Bartendere: 8 bartendere til Gbar bar!

 

Følg med!