Aarhus Pride 2016

Kom med

Lørdag den 04.juni 2016 afholdes femte udgave af Aarhus Pride, som er en hyldest til mangfoldigheden.

Tilmeld jer

Er du en del af en større gruppe, en forening, en virksomhed eller lignende, der gerne vil gå med i paraden? Tilmeldingen er åben!

Bliv frivillig

Med din hjælp bliver Aarhus Pride bare bedre. Så hvis du har lyst til at give en hånd med, hører vi gerne fra dig.

Bliv Partner

Er du en forening, virksomhed eller lignende, der ønsker at være synlig på Officerspladsen i forbindelse med Aarhus Pride, er der rig mulighed for dette. Skriv til os på info@aarhuspride.dk, hvis du vil være en del af vores partnerprogram.

 

Aarhus Pride er en hyldest til mangfoldigheden i Smilets By. Formålet er at bidrage til accept af og respekt for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner (også kaldet LGBT-personer). Aarhus Prides håb er, at rigtig mange enkeltpersoner, regnbuefamilier, foreninger, grupper, organisationer, virksomheder mv. har lyst til at deltage og gøre arrangementet til en bragende succes, der kan vende bedre og større tilbage i de kommende år.

Alle er velkomne til Aarhus Pride – uanset køn, alder, etnicitet, religiøs eller politisk overbevisning og selvfølgelig, hvad enten man er lesbisk, bøsse, biseksuel, transperson, queer eller heteroseksuel.