Aarhus Pride 2017

Lørdag den 3.juni 2017 afholdes sjette udgave af Aarhus Pride, som er en hyldest til mangfoldigheden.

Igen i år starter paraden kl. 12 på Bispetorv, hvor der vi være gang i gaden, DJ og masser af god stemning. Derefter går paraden gennem byens gader (hvilket forventes at tage 1,5-2 timer) for at ende på Officerspladen. Her vil der vente en helt ny slags Pride Square på Officerspladsen. I år samarbejder Aarhus Pride nemlig med Kødbyens Mad & Marked, der vil diske op med et overflødighedshorn af kulinariske lækkerier. Yderligere vil der være musik, prisuddeling og taler fra den store scene, mens græsset vil byde på alt fra hoppeborge og havespil til forboldturning. Om aftenen åbner Double Rainbow ved Godsbanen for Aarhus Prides WONN Official Afterparty, hvor vi lover drinks, drags og masser af dans.

Vi glæder os til at se jer!

 

Tilmeld jer
Er du en del af en større gruppe, en forening, en virksomhed eller lignende, der gerne vil gå med i paraden? Tilmeldingen er åben!

Bliv frivillig
Med din hjælp bliver Aarhus Pride bare bedre. Så hvis du har lyst til at give en hånd med, hører vi gerne fra dig.

Bliv partner
Er du en forening, virksomhed eller lignende, der ønsker at være synlig på Officerspladsen i forbindelse med Aarhus Pride, er der rig mulighed for dette. Skriv til os på info@aarhuspride.dk, hvis du vil være en del af vores partnerprogram.

 

Aarhus Pride er en kampdag og en festdag for lige rettigheder og muligheder for alle – uanset kønsidentitet eller seksuel orientering. Vi byder alle, der støtter det mål, velkommen til Aarhus Pride. Siden 2012 har Aarhus Pride hvert år arrangeret en festlig parade gennem byens gader. I øjenhøjde og for alle, der støtter vores mål – unge som gamle, børn som voksne.

Vi har hvert år også arrangeret en folkefest på Officerspladsen og i Musikhusparken i hjertet af Aarhus, hvor horisonter bliver udvidet og mennesker mødes på kryds og tværs.

Alt sammen for at synliggøre vores mangfoldige LGBTQ+-miljø og på den måde nedbryde fordomme og tabuer om det at være lesbisk, bøsse, biseksuel, transperson, queer eller noget helt sjette eller syvende.